etusivulle Ajatuksia     Asiakkaita     Tekijät     Yhteystiedot

Ajatuksia

Mainostoimisto Contact C&M Oy on 1990-luvun alussa toimintansa aloittanut, Helsingin Pasilassa sijaitseva mainostoimisto. Toimialana on mainonnan ja markkinoinnin suunnittelu, tuotanto ja konsultointi. Suunnittelutyön perustana on asiakkaiden kanssa sovitut ja luodut ratkaisut. Pyrkimyksenä on kehittää uusia ja luovia ideoita asiakkaidemme tarpeisiin. Emme halua olla pelkkä toteuttava suunnittelutoimisto, vaan myös hyvä ja luotettava yhteistyökumppani. Me huolehdimme suunnitelmien valmistumisesta sekä aikataulujen pitävyydestä.

Suunnittelemme pääosin omin voimin, mutta käytämme tarvittaessa myös ulkopuolisia freelancereita. Näin kustannustasomme ja hinnoittelumme on kohtuullinen. Hinnoittelumme perustuu jokaisen työn osalta ennalta arvioituun ajankäyttöön. Suunnittelutyön lisäksi esitämme muista työvaiheista (kuvaukset, reprotyöt, painatukset ym.) hinta-arviot ennen töiden aloittamista. Kustannusarviomme on pitävä eikä sitä ylitetä.

Contactilla on yhteistyösopimus mediatoimiston kanssa. Näin voimme antaa myös yksityiskohtaiset medioiden hintatiedot ja tarjoukset. Käytämme luotettavien painojen, reprolaitosten sekä muiden media-alan yritysten tarjoamia palveluita. Painotöistä annamme tarjoukset työkohtaisesti.